چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

باران در راه است

مطابق نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری از بعدازظهر امروز برای نواحی شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و غرب مازندران افزایش ابر، بارش باران، گاهی به صورت رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان هواشناسی با اعلام کاهش ۶ تا ۱۰ درجه‌ای دما در برخی مناطق کشور از بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی طی امروز تا روز چهارشنبه در ۷ استان از جمله استان‌های شمالی خبر داد.



 مطابق نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری از بعدازظهر امروز برای نواحی شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و غرب مازندران افزایش ابر، بارش باران، گاهی به صورت رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

 

روزهای یکشنبه و دوشنبه شدت بارش در این مناطق افزایش می‌یابد. در این مدت برای استان‌های مازندران، گلستان و شمال خراسان شمالی ابرناکی و بارش پراکنده دور از انتظار نیست. در روزهای سه شنبه و چهارشنبه برای بخش‌هایی از سواحل عربی دریای خزر ابرناکی و بارش پراکنده پیش‌بینی شده است.

 

از امروز تا روز دوشنبه 18 شهریور (تاسوی حسینی) روند کاهش محسوس دما 6 تا 10 درجه برای سواحل دریای خزر پیش بینی شده، ضمن این‌که طی این مدت در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از شمالغربی و شمالشرق کشور روند کاهش دما 6 تا 8 درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.

 

روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری برای بخش‌هایی از شمالشرق و شرق کشور به ویژه در منطقه زابل وزش باد شدید همراه با گرد و خاک و کاهش دید افقی انتظار می‌رود. طی سه روز آینده خلیج‌فارس و در روزهای یکشنبه و دوشنبه سواحل دریای خزر مواج خواهد بود.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار